2017. május 3., szerda

Spenótos-hagymás mini tekercsek

Nagyon könnyen elkészíthető zöldséges tekercsek leveles tésztából.

Hozzávalók:

  • 1 adag leveles tészta (én a Tante Fanny-ra szavazok)
  • 1 tojás (sárgája, fehérje együtt a kenéshez)
  • reszelt parmezán
  • 1 új fokhagyma szárával
  • 1 vöröshagyma
  • 1 lilahagyma
  • 1 új zöldhagyma szárával
  • egy nagy adag spenót
  • olívaolaj
Elkészítés:
  1. A hagymákat felaprítjuk, a spenótot megmossuk, leszárazzuk, és apróra tépjük.
  2. A zöldeket wokban egy pici olajon összepároljuk, majd beleszórjuk a reszelt parmezánt.
  3. A leveles tésztát sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, lekenjük a felvert tojással, majd szétoszlatjuk rajta a zöldséges tölteléket.
  4. Szorosan felcsavarjuk, ujjnyi karikákra vágjuk, majd 180-200 fokon ropogósra sütjük.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése