2016. május 7., szombat

Inspirációk (2016. május 05.)

Az új szezonban is igyekszünk inspirálni benneteket azzal, hogy elmeséljük, mi mit főzünk a sok finom zöldségből. 

Zsuzsa:

Alig vártam az új szezont. Lassan az első átvétel felér számomra egy ünnepi alkalommal. Azon kaptam magam, hogy a hűtőm tisztán, kitakarítva, átpapírozva várj a fejedelmi zöld "vendégeket". Az első hetek persze mindenkinek a friss zöldek ropogtatásáról szólnak majd, de ajánlok néhány receptet, hogy a levelek és a nagyobb mennyiségű, esetleg a hét elején már fonnyadozó zöldek se menjenek kárba.

A spenótból és a tatárhagymából örök kedvencem, Orsi szuper zöldséges tekercse készül: http://evkerekreceptek.blogspot.hu/2013/04/mangoldos-zoldsegtekercs-orsi-kedvence_23.html, de beterveztem egy tatárhagymás basmati rizst is.
Érdemes kipróbálni egy új receptet is: a spenótos burgonyatortáthttp://evkerekreceptek.blogspot.hu/2016/05/zold-burgonyatorta.html
A retek levelét azonnal levágtam, és félretettem, hogy pesztót és levest készítsek belőle. http://evkerekreceptek.blogspot.hu/2014/05/kremleves-reteklevelbol.html
Tervezem, hogy legalább minden reggel smoothie-val indítjuk a napot. Ehhez pedig itt van egy kis segítség: http://evkerekreceptek.blogspot.hu/2013/05/zold-turmixok-gyujtemenye.html
Egészségetekre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése