2015. július 11., szombat

Csirkeszeletek friss zellerzölddel sütve

Gyorsan elkészül, pikáns és könnyű.

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • fél csokor szárzeller zöldje
  • vegyes virágméz
  • vaj + kókuszzsír
  • olívaolaj

Elkészítés:
  1. A csirkemellet vékony szeletekre vágom.
  2. A zeller zöldjét felaprítom, és egy mély tálba dobom. Ráöntök egy kis olívaolajat, majd adok hozzá sót.
  3. Ebben a pácban forgatom meg a hússzeleteket, amelyeket vaj és kókuszzsír keverékén sütök ki egy nagy grillserpenyőben.
  4. Minden adagra csurgatok egy kis mézet, és hagyom, hogy karamellizálódjon. A láng erősségét variálva sütöm aranybarnára.
  5. Főtt burgonyával és őszibarackos-sóskás salátával tálaltam.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése