2015. május 12., kedd

Almás zabkeksz babáknak

Jól rágható, puha, rugalmas keksz babáknak.

Hozzávalók:

  • 10 dkg zabpehely
  • 1 reszelt alma
  • 1-2 ek barackpüré (esetleg megmaradt bio bébi gyümölcsdesszert)
  • pici liszt
  • pici bio foszfátmentes sütőpor
  • kis löttyintés olívaolaj/kókuszzsír
  • fahéj
  • sütőpapír

Elkészítés:
  1. A hozzávalókat elkeverjük, majd sütőpapírra kis halmokat helyezünk, korong alakúra nyomkodjuk, és kb. 20 perc alatt készre sütjük.
  2. A tészta állaga folyós, nem formázható kézzel. A pici szórásnyi liszt akár el is hagyható, az állagát viszont javítja a keksznek.
Forrás: Lengyel Zsuzsa



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése