2015. január 29., csütörtök

Rakott tészta csirkével és fodros kellel

Hozzávalók:

  • só, bors
  • 40 dkg (óriás) kagylótészta
  • 2 ek vaj
  • 1 fej felaprított vöröshagyma 
  • 3 gerezd áttört fokhagyma
  • 2 csokor fodros kel (40-60 dkg)
  • 1 adag felkockázott sült/főtt csirkemell
  • 1 doboz ricotta
  • 3 ek reszelt citromhéj (kezeletlen!)
  • jó néhány marék reszelt parmezán
Elkészítés:
  1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
  2. A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
  3. A hagymákat megpároljuk a vajon, majd hozzáadjuk a felaprított fodros kelt, és összesütjük. Fedjük le!
  4. Hozzáadjuk a tésztát is, miután a kel megpárolódott.
  5. Majd jöhet a csirke, a túró, a sajt és a citromhéj.
  6. Egy tepsibe tesszük mindezt, és megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése