2014. október 5., vasárnap

Répafasírt

A pikniken nagy sikere volt ennek a fasírtnak és egy jó mód a sárgarépák felhasználására.

Hozzávalók
  • 25 dkg sárgarépa apróra reszelve,
  • 1 közepes vöröshagyma apróra vágva,
  • 1 mokkáskanál őrölt kömény,
  • 2 evőkanál friss petrezselyemzöldje apróra vágva,
  • 1 mokkáskanál sütőpor, 
  • 1 evőkanál szezámmag, 
  • 15 dkg liszt, 
  • 3 tojás, 
  • só, frissen őrölt bors, 
  • a sütéshez 1 dl olívaolaj
Elkész­ítés
  1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük, pogácsákat formázunk belőlük.
  2. A pogácsákat mindkét oldalukon megsütjük, salátával kínáljuk.
Beküldő: Fülöpné Marika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése