2014. április 20., vasárnap

Avokádóval megbolondított kaszinótojás

Ebből a tojásból nem árt egy NAGY adagot készíteni már elsőre is! 

Hozzávalók:

  • 12 db keményre főtt tojás (24 tölött tojáshoz)
  • 2 érett avokádó (hamarabb vegyük meg, hogy legyen ideje megérni)
  • 1-2 ek citromlé
  • 3 ek majonéz
  • 3-4 ek petrezselyem zöldje
  • 1 ek mustár
  • bors
Elkészítés:
  1. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és hosszában félbe is vágjuk mindegyiket.
  2. A főtt sárgájához hozzáadjuk a többi alapanyagot, és botmixerrel krémesre dolgozzuk össze.
  3. Egy nyomózsákba töltjük a krémet, majd szépen visszatöltjük a félbe vágott tojásokba.
  4. Hűtőben tartjuk tálalásig.
  5. Megjegyzés: frissen készítsük el a vendégeknek, mert másnapra már megbarnul benne az avokádó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése