2013. június 29., szombat

Tárkonyos édeskömény krémleves

Hozzávalók:

  • 1 édeskömény
  • egy csokor ánizskapor
  • 1 közepes szem burgonya
  • 1 fej hagyma
  • 1 friss fej fokhagyma
  • vegamix
  • bors
  • tárkony
  • kókuszzsír
Elkészítés:
  1. Az édesköményt, a hagymát és a burgonyát tisztítás után felkarikázzuk.
  2. Először az édesköményt és a hagymát a forró kókuszzsírra dobjuk, megpároljuk.
  3. Majd hozzáadjuk a burgonyát és a fokhagymát.
  4. Felöntjük egy kevés vízzel, majd fedő alatt megfőzzük a hozzávalókat.
  5. Miután minden megpuhult, fűszerezzük, még több vizet adunk hozzá, és végül botmixerrel krémesítjük.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése