2013. május 1., szerda

Medvehagymás juhtúrós tészta

Miután leturmixoltam egy tetemes mennyiségű medvehagymát, amelynek egy részét befőttes üvegbe tettem el olívaolajjal, egy csipet sóval és egy csipet borssal, és egy kisebb adagból pedig vegán vaj lett, ezt ebédeltem a maradékból.

Hozzávalók (2-3 személyre):
  • 20 dkg friss juhtúró
  • fél pohár házi tejföl
  • 8-10 levél medvehagyma (jól felaprítva)
  • bors
  • nagy adag csuszatészta
  • olívaolaj
Elkészítés:
  1. A tésztát kifőzzük.
  2. A juhtúrót villával áttörjük, a tejföllel elkavarjuk, a medvehagymát és a fűszereket hozzáadjuk, és már ehetjük is.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése